kardestoon

آموزشی - کاردستی - هنر - سبک زندگی - خانه داری - هنر در خانه

kardestoon

آموزشی - کاردستی - هنر - سبک زندگی - خانه داری - هنر در خانه

کلمات کلیدی

کاردستی ساده و زیبا

زمان بندی روزانه

خوشبو کننده طبیعی دستشویی

هفت سین ۱۴۰۱

مدل تزیین جدید ظروف هفت سین

نحوه قفل کردن چت ها در واتس اپ

علت قفل شدن واتساپ

آموزش ساخت بستی قیفی با بادکنک

چه عواملی بر دوست داشتن یک فصل تأثیر می گذارد؟

شما چه فصلی از سال را دوست دارید ؟

شخصیت فصول (رابطه شخصیت افراد با فصل مورد علاقه

ارتباط شخصیت با فصل

تحمل دوری از عشق

ازدواج با پسری که قبلا عاشق بوده

آیا هنوز عاشق عشق سابق خود هستید؟ این مقاله را بخوانید!

چه بازی کنیم در خانه

بازی کودکان 8 ساله در خانه

بازی و سرگرمی جذاب و علمی برای کودکان

بازی در خانه برای کودکان ۱۰ ساله

پیشبند کودک بلند

نحوه دوخت و آموزش پیشبند کودکان

مدل پیشبند بچه گانه

آموزش دوخت پیش بند نوزادی

علت های تکان شدید ماشین لباسشویی چیست؟

علت لرزش ماشین لباسشویی

خوشبو کننده گیاهی

خوشبو کننده اتاق خواب

10 خوشبو کننده هوای طبیعی و خانگی

کاریزما چیست و چگونه شخصیتی کاریزماتیک داشته باشیم

چهره کاریزماتیک

  • ۰
  • ۰

روش های جلوگیری از کپک زدن آبغوره + راهکار

روش های جلوگیری از کپک زدن آبغوره + راهکار : برای جلوگیری از کپک زدن می توانید از راه های مختلفی استفاده کنید که در ادامه به شما معرفی می شود.

آبلیمو و آبلیمو یکی از مهم ترین چاشنی هایی است که می توانید برای ترش کردن غذا از آن استفاده کنید در نظر داشته باشید که این ادویه ها باید به درستی نگهداری شوند وگرنه احتمال کپک زدن وجود دارد. در ادامه شما را با ترفندهایی آشنا می کنیم که به جلوگیری از کپک زدن آبغوره کمک می کند.

روش های جلوگیری از کپک زدن آبغوره + راهکار

تکنیک های جلوگیری از کپک زدن آبغوره

یکی از مشکلاتی که ممکن است هنگام نگهداری آبلیمو و آبلیمو داشته باشید کپک زدن است. بسیاری از افراد با بروز این مشکل کپک روی آبغوره را برمی دارند و دوباره استفاده می کنند که اصلا بهداشتی نیست و مشکلات زیادی را برایشان ایجاد می کند و باعث بیماری هم می شود. برای مصرف کننده ایجاد کند. همچنین میتوانید با کلیک برروی ترفندهایی برای مقاله با کپک در برخی از لوازم و خوراکی ها این مقاله را هم بخوانید.

کپک هایی که در روده انباشته می شوند می توانند مشکلات جدی برای دستگاه گوارش ایجاد کنند، بنابراین تنها راهی که شما می توانید از آن استفاده کنید این است که از کپک زدن آبغوره ها پیشگیری کنید.

کپک روی آب آبغوره ها نوعی قارچ است که در آن وجود دارد و با مهیا شدن شرایط رشد می کند. بهترین شرایطی که می تواند برای این قارچ ها باشد این است که با اکسیژن در ارتباط باشند.

اگر نتوانید آبغوره ها را طوری ببندید که به اکسیژن نرسد، احتمال کپک زدن آن ها بیشتر است در ادامه به بررسی تکنیک هایی می پردازیم که می توانید از آنها برای جلوگیری از تشکیل کپک استفاده کنید.

از ظروف مناسب استفاده کنید

برای نگهداری آبغوره ها نیاز است تا از ظرف های مناسب کمک بگیرید. استفاده از طرف های پلاستیکی اصلا کار درستی نمی باشد زیرا اسید موجود در آبغوره می تواند با جداره پلاستیکی ظروف واکنش داده و در نهایت منجر به سرطان زا شدن آن شود.

بهتر است برای نگهداری آبغوره و یا آبلیمو از ظرف های شیشه ای کمک بگیرید.

ظرف های شیشه ای که مورد استفاده شما می باشد باید یک سری ویژگی های خاصی داشته باشد که این ویژگی ها عبارتند از :

✅ از بطری های شیشه ای تیره استفاده کنید. این لیوان ها کمترین نور را به مواد داخل خود می دهند و می توانند در حفظ طعم آب میوه ها بسیار مفید باشند.

✅ اگر بطری‌های تیره ندارید، می‌توانید روی شیشه را با پلاستیک تیره بپوشانید تا نور کمتری به آن‌ها داده شود و می‌توانید برای مدت طولانی بدون تغییر طعم از آب میوه‌ها استفاده کنید.

✅ البته یکی دیگر از روش ها این است که لایه خارجی بطری ها را با استفاده از رنگ های تیره رنگ کنید.

✅ برای نگهداری آبمیوه از ظروف شیشه ای تیره استفاده کنید.

روش های جلوگیری از کپک زدن آبغوره + راهکار

بطری ها را ضد عفونی کنید

بهتر است آبغوره ها را قبل از ریختن در ظرف شیشه ای مناسب کاملا ضد عفونی کنید تا اثری از آلودگی روی آنها نباشد. پس از خشک شدن کامل بطری ها، می توانید آنها را با آبغوره  پر کنید.

البته اکثر افراد معتقدند که نباید شیشه ها را کاملا پر کنید و روی بطری باید تا دو سانت خالی باشد و چیزی به آن اضافه نکنید و سعی کنید درب بطری را به خوبی ببندید تا هوا به آن نفوذ نکند.

بیشتر بخوانید: راهکاری برای پیشگیری از کپک زدن خیارشور خانگی

پاستوریزه کردن

یکی از ساده ترین راه هایی که می توانید برای جلوگیری از کپک زدن استفاده کنید گرم کردن مقداری از آن و پاستوریزه کردن آن است. بهتر است آبغوره ها را پس از ریختن در شیشه های مناسب پاستوریزه کرده و مدتی در آب بجوشانید تا آنزیم های زنده از بین رفته و دیگر کپک روی آن ایجاد نشود.

درب شیشه را سفت کنید

یکی از مهم ترین عواملی که باعث ایجاد کپک در آبغوره می شود اکسیژن است، بنابراین زمانی که آب میوه را داخل شیشه می ریزید، بهتر است درب آن را با درب به خوبی سفت کنید و با این کار می توانید بطری را از ظرف جدا کنید. اکسیژن خالی می کند و می توانید آن را برای مدت طولانی بدون قالب آبغوره را نگه دارید.

علت کپک زدن آبغوره

دور از نور نگهداری شود

یکی از مهم ترین ویتامین های موجود در آب میوه ویتامین C است، این ویتامین به نور و حرارت بسیار حساس است و به سرعت از بین می رود. بهتر است آب میوه ها را در شیشه های تیره و دور از نور نگهداری کنید تا بتوانید تمام خواص آنها را حفظ کنید بهترین مکان برای نگهداری آب میوه ها زیر زمین است و اگر به این قسمت از خانه دسترسی ندارید، می توانید آن ها را در یک کابینت تاریک قرار دهید.

نکته: استفاده از این روش‌ها به شما این امکان را می‌دهد که آبغوره هایی را که می‌خرید سالم‌تر نگه دارید و می‌توانید آن‌ها را تا زمانی که دوست دارید بدون کپک در خانه نگهداری کنید.

سخن پایانی:

امیدواریم این مقاله مورد پسند شما قرار گرفته باشد شما چه نظر و یا پیشنهادی دارید برای ما در پایین همین پست در قسمت ارسال نظر به اشتراک بگذارید.

  • ۰۱/۰۲/۱۳
  • zahra fadaei

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی