kardestoon

آموزشی - کاردستی - هنر - سبک زندگی - خانه داری - هنر در خانه

kardestoon

آموزشی - کاردستی - هنر - سبک زندگی - خانه داری - هنر در خانه

کلمات کلیدی

کاردستی ساده و زیبا

زمان بندی روزانه

خوشبو کننده طبیعی دستشویی

هفت سین ۱۴۰۱

مدل تزیین جدید ظروف هفت سین

نحوه قفل کردن چت ها در واتس اپ

علت قفل شدن واتساپ

آموزش ساخت بستی قیفی با بادکنک

چه عواملی بر دوست داشتن یک فصل تأثیر می گذارد؟

شما چه فصلی از سال را دوست دارید ؟

شخصیت فصول (رابطه شخصیت افراد با فصل مورد علاقه

ارتباط شخصیت با فصل

تحمل دوری از عشق

ازدواج با پسری که قبلا عاشق بوده

آیا هنوز عاشق عشق سابق خود هستید؟ این مقاله را بخوانید!

چه بازی کنیم در خانه

بازی کودکان 8 ساله در خانه

بازی و سرگرمی جذاب و علمی برای کودکان

بازی در خانه برای کودکان ۱۰ ساله

پیشبند کودک بلند

نحوه دوخت و آموزش پیشبند کودکان

مدل پیشبند بچه گانه

آموزش دوخت پیش بند نوزادی

علت های تکان شدید ماشین لباسشویی چیست؟

علت لرزش ماشین لباسشویی

خوشبو کننده گیاهی

خوشبو کننده اتاق خواب

10 خوشبو کننده هوای طبیعی و خانگی

کاریزما چیست و چگونه شخصیتی کاریزماتیک داشته باشیم

چهره کاریزماتیک

  • ۰
  • ۰

راه نگهداری سبزیجات | جلوگیری از پلاسیده شدن سبزی ها و صیفی‌جات

راه نگهداری سبزیجات | جلوگیری از پلاسیده شدن سبزی ها و صیفی‌جات  : چگونه از پلاسیده شدن زودرس سبزی ها و صیفی‌جات جلوگیری کنیم و مدت بیشتری در خانه نگه داریم؟ نکاتی در این زمینه را در ادامه این بخش از سایت کاردستون بخوانید.همانطور که میدانید سبزیجات و صیفی جات خیلی زود روند پیری و خراب شدن را نسبت به حبوبات و بقیه اقلام خوراکی در خانه دارند به همین خاطر نگهداری از آنها به نحوی دشوار است.

راه نگهداری سبزیجات | جلوگیری از پلاسیده شدن سبزی ها و صیفی‌جات

نکاتی برای جلوگیری از کپک زدن سبزیجات

کپک در واقع یک قارچ زنده است که از مواد آلی مرده یا در حال مرگ تغذیه می کند. رطوبت و تاریکی عوامل اصلی موثر بر رشد کپک هستند.

کپک اغلب در مکان ها و غذاهایی که در معرض رطوبت هستند به سرعت رشد می کند. تکثیر کپک حتی می تواند از یک غذا به غذای دیگر سرایت کند. در اینجا چند راه برای جلوگیری از کپک زدن سبزیجات آورده شده است.

بیشتر بخوانید» نحوه کاشت سبزیجات با بطری روی دیوار خانه

جلوگیری از کپک زدن سبزیجات

هر دفعه که می خواهید مصرف کنید بشویید و بقیه را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. اگر سبزیجات شسته شده زیاد دارید، آن ها را کاملا خشک کنید و سپس در ظرف در بسته یا در کیسه پارچه ای در یخچال قرار دهید.

بهتر است تره ها را از سایر سبزی های شسته جدا کنید زیرا تره زود پوسیده می شود و باعث آسیب به سبزی های دیگر می شود.

یکی دیگر از راه های جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی مانند سبزیجات این است که آنها را به صورت شسته و خشک در یخچال بگذارید. برای نگهداری سبزی ها باید بعد از شستن روی پارچه پهن کنید تا خشک شوند.

سپس سبزیجات را در یک کیسه پارچه ای یا پلاستیکی قرار دهید برای افزایش ماندگاری سبزی خوردن می توانید آن را در کیسه پلاستیکی گذاشته و باد کنید سپس درب کیسه را محکم ببندید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند.

بیشتر بخوانید» روش کاشت جعفری | کاشت و پرورش گیاه جعفری در خانه

جلوگیری از کپک زدن میوه ها و سبزیجات

می گویند استفاده از دارچین برای کپک سبزیجات بسیار مفید است دارچین به کشتن میکروب ها کمک می کند و سبزیجات را تازه نگه می دارد امروزه استفاده از دارچین یکی از راه های پیشگیری از کپک زدن غذا است.

جالب است بدانید که حتی پلاستیک های دارچینی نیز تولید شده است که می توانید با قرار دادن انواع میوه و سبزیجات در آن از کپک زدن جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید: راهکاری برای پیشگیری از کپک زدن خیارشور خانگی

جلوگیری از کپک زدن بادمجان و کدو

بهتر است آن را شسته نشده در ظرف دربسته نگه دارید تا بعدا خراب شود.

راه نگهداری سبزیجات | جلوگیری از پلاسیده شدن سبزی ها و صیفی‌جات

جلوگیری از کپک زدن سیب زمینی

نیازی به محیط یخچال ندارد و چندین هفته در جای خنک و به دور از رطوبت می ماند. می توانید روی سیب زمینی ها را با یک پارچه مشکی بپوشانید تا نور به آن ها نرسد یا می توانید چند درخت سیب بین سیب زمینی ها قرار دهید تا تازه تر شوند.

جلوگیری از کپک زدن هویج

اگر می‌خواهید هویج‌هایتان ماندگاری بیشتری داشته باشند ساقه‌های سبز رنگ آن را تا زمانی که آماده خوردن نشده‌اند جدا نکنید و بدون شستن آن‌ها را در یخچال یا در جای خنک و مرطوب نگهداری کنید اگر یخچال شما فضای زیادی دارد.

می توانید هویج ها را با موادی مانند ماسه نرم جدا کنید این باعث می شود که آنها بعداً خراب شوند. برای استفاده طولانی تر هویج ها را بشویید و در کیسه سوراخ دار در فریزر نگهداری کنید و به مدت 2 یا 3 ماه استفاده کنید.

بیشتر بخوانید» نحوه صحیح شستن انواع میوه ها

راه حلی برای جلوگیری از کپک زدن میوه ها و سبزیجات

برای تازه نگه داشتن کاهو برای چند هفته، آن را در یک دستمال یا روزنامه بپیچید و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. هر بار که از آن استفاده می کنید چند برگ آن را پوست بگیرید و بشویید.

فراموش نکنید کاهو را با چاقو قطعه‌قطعه نکنید چون سبب قهوه‌ای شدن سرهای کاهو می‌شود. سبزیجاتی مانند کلم‌سفید، گل کلم و بروکلی را هم مثل کاهو نگهداری کنید.

مقابله با مواد غذایی کپک زده کپک نوعی قارچ است که هاگ های ریزی تولید می کند این هاگ ها که حاوی مواد محرک و حساسیت زا هستند به قدری کوچک هستند که بدون این…

راه نگهداری سبزیجات | جلوگیری از پلاسیده شدن سبزی ها و صیفی‌جات

جلوگیری از کپک زدن قارچ های خوراکی

اگر می خواهید قارچ هایتان را برای مدت طولانی تری استفاده کنید، می توانید آن ها را بشویید و بعد از خشک شدن کامل در کیسه ای بریزید و یا چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید و در فریزر نگهداری کنید.

آب لیمو از سیاه شدن قارچ جلوگیری می کند. اگر می خواهید قارچ ها را برای یک یا دو روز استفاده کنید آنها را در کیسه کاغذی در یخچال نگهداری کنید.

جلوگیری از کپک زدن

سخن پایانی»

امیدواریم این مقاله مورد استفاده شما قرار گرفته باشد همانطور که گفتیم کپک در واقع یک قارچ زنده است که از مواد آلی مرده یا در حال مرگ تغذیه می کند. رطوبت و تاریکی عوامل اصلی موثر بر رشد کپک هستند. شما چه پیشنهادی برای جلوگیری از کپک زدن سبزیحات دارید برای ما و خوانندگان کاردستون در بخش ارسال نظر به اشتراک بگذارید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی