kardestoon

آموزشی - کاردستی - هنر - سبک زندگی - خانه داری - هنر در خانه

kardestoon

آموزشی - کاردستی - هنر - سبک زندگی - خانه داری - هنر در خانه

کلمات کلیدی

کاردستی ساده و زیبا

زمان بندی روزانه

خوشبو کننده طبیعی دستشویی

هفت سین ۱۴۰۱

مدل تزیین جدید ظروف هفت سین

نحوه قفل کردن چت ها در واتس اپ

علت قفل شدن واتساپ

آموزش ساخت بستی قیفی با بادکنک

چه عواملی بر دوست داشتن یک فصل تأثیر می گذارد؟

شما چه فصلی از سال را دوست دارید ؟

شخصیت فصول (رابطه شخصیت افراد با فصل مورد علاقه

ارتباط شخصیت با فصل

تحمل دوری از عشق

ازدواج با پسری که قبلا عاشق بوده

آیا هنوز عاشق عشق سابق خود هستید؟ این مقاله را بخوانید!

چه بازی کنیم در خانه

بازی کودکان 8 ساله در خانه

بازی و سرگرمی جذاب و علمی برای کودکان

بازی در خانه برای کودکان ۱۰ ساله

پیشبند کودک بلند

نحوه دوخت و آموزش پیشبند کودکان

مدل پیشبند بچه گانه

آموزش دوخت پیش بند نوزادی

علت های تکان شدید ماشین لباسشویی چیست؟

علت لرزش ماشین لباسشویی

خوشبو کننده گیاهی

خوشبو کننده اتاق خواب

10 خوشبو کننده هوای طبیعی و خانگی

کاریزما چیست و چگونه شخصیتی کاریزماتیک داشته باشیم

چهره کاریزماتیک

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری با فر در منزل

طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری با فر در منزل : ساندویچ پنیر مرغ غذایی جدید و خلاقانه است که تهیه آن آسان نیست و مخصوصاً برای شام بسیار مناسب است بنابراین اگر همیشه بپرسم "برای شام چه چیزی درست می کنم؟" از خواندن این دستور ساندویچ مرغ دریغ نکنید. سینه مرغ نصف شده را به روش معمول سرخ کنید و سپس آن را با یک برش پنیر در نان سیر قرار داده و در فر قرار دهید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری با فر در منزل

مواد لازم برای ساندویچ مرغ پنیری

  • سینه مرغ نصف شده 2 عدد
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • آرد 1 پیمانه
  • تخم مرغ زده شده 1 عدد
  • پودر سوخاری 1 پیمانه
  • روغن مقدار کافی برای سرخ کردن
  • سیر 5 حبه
  • کره نرم شده 1/2 پیمانه
  • جعفری خرد شده 1 مشت
  • نان فانتزی 2 عدد (نصف شده)
  • پنیر ورقه ای 8 عدد
  • پنیر پارمزان رنده شده 1/4 پیمانه

طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری با فر در منزل

بیشتر بخوانید» طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی کم چرب

ساندویچ مرغ پنیری

اما نان سیر نیز به راحتی با نان فانتزی معمولی تهیه می شود. مخلوط ساده ای از سیر خرد شده و کره با کمی جعفری به نان ریخته میشود و روی آن قرار می گیرد. به همین راحتی بعد از چند دقیقه حرارت در فر هم نان شما طعم سیر میگیرد و هم پنیر ذوب میشود.

ساندویچ مرغ برای سلیقه های مختلف انواع مختلفی دارد، مثل ساندویچ مرغ و قارچ و ساندویچ سالاد مرغ یا نوع رژیمی آن یعنی ساندویچ مرغ پستو. اما این ساندویچ همراه با مرغ پنیری فوق العاده خوشمزه است، چون مرغ آن سوخاری شده و مقدار زیادی هم پنیر دارد؛ که البته برای افرادی که رژیم لاغری دارند توصیه نمیشود.

اما در مورد مهمانی ها حرفی برای گفتن ندارد و بدون شک مورد استقبال همه قرار خواهد گرفت طعم ساندویچ مرغ پنیر با نان سیر بسیار عالی است ، اما اگر طعم سیر را دوست ندارید و می خواهید با نان ساده یک ساندویچ درست کنید مشکلی نیست. حتی اگر فر ندارید  نگران نباشید. در پایان مراحل آماده سازی  به بخش نکات مراجعه کنید تا نحوه تهیه ساندویچ مرغ بدون فر و سایر نکات را ببینید.

ساندویچ مرغ پنیری

بیشتر بخوانید» طرز تهیه تیرامیسوی توت فرنگی با بیسکویت + ویدیو

طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری

مرحله اول:

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید تا گرم شود. دو سینه مرغ را از وسط برش بزنید تا به نصف ضخامت برسند. برای این کار از چاقوی تیز استفاده کنید و مراقب باشید سپس برشهای نازک مرغ را نمک و فلفل بزنید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ پنیری با فر در منزل

مرحله دوم:

آرد و پودر سوخاری را در دو کاسه بریزید. تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و با چنگال بزنید. مرغ را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتانید. سپس هر دو طرف را در روغن کافی سرخ کنید.

ساندویچ مرغ پنیری

مرحله سوم:

دو برش پنیر را کنار هم قرار دهید تا لبه ها کمی روی هم قرار بگیرند. یکی از مرغ های سرخ شده را در وسط دو پنیر قرار دهید و پنیر را به دور مرغ بپیچید. این کار را برای مرغ های دیگر تکرار کنید.

ساندویچ مرغ پنیری

مرحله 4:

حبه های سیر را با کمی نمک له کنید تا به صورت خمیر در آید. سپس با کره نرم و جعفری خوب مخلوط کنید.

ساندویچ مرغ پنیری

مرحله 5:

وسط نان ها را خالی کنید و داخل هر کدام مقداری از خمیر سیر و جعفری بمالید و یکی از مرغ ها را قرار دهید.

ساندویچ مرغ پنیری

 

مرحله 6:

نان ها را روی سینی فر چرب شده بچینید. باقیمانده خمیر سیر را روی نان ها بمالید. کمی پنیر پارمزان هم روی آنها بپاشید و 10 دقیقه در فر بپزید.

ساندویچ مرغ پنیری

بیشتر بخوانید» آموزش طرز تهیه وافل بلژیکی خیلی ساده + ویدیو

نکات کلیدی برای تهیه ساندویچ مرغ

1- اگر طعم سیر را دوست ندارید ، می توانید به راحتی آن را از دستور تهیه کنید. در این حالت مقدار کره (1 قاشق غذاخوری) را کم کنید و آن را با 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده مخلوط کنید و فقط روی نان ها پخش کنید تا بعد از پخت در فر خشک نشوند.

2- این ساندویچ را می توانید در مایکروویو نیز تهیه کنید. درست پس از قرار دادن مرغ و پنیر روی نان ، ساندویچ را به مدت یک یا دو دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

3- برای تهیه ساندویچ روی گاز ، ساندویچ ها را در ظرفی که کمی چرب شده قرار دهید و روی شعله خیلی کم قرار دهید. درب ظرف را یکی دو دقیقه ببندید تا پنیر ذوب شود. سپس درب تابه را برداشته و قبل از سرو کمی صبر کنید.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی